Καθώς τις τελευταίες μέρες βρίσκομαι πίσω στην πόλη μου , τα Χανιά , εκμεταλλεύτηκα τον όποιο ελεύθερο χρόνο είχα και έκανα μια βόλτα στα τοπικά μαγαζιά. Όσο εντυπωσιακά και μεγάλα και αν είναι τα καταστήματα στις μεγάλες πόλεις , δεν καλύπτουν πάντα τις ανάγκες μας. Πάντα θα αναζητήσουμε εκείνο το ιδιαίτερο κομμάτι που θα είνα ξεχωριστό, θα μας ταιριάζει και δεν θα βγαίνει σε πολλά αντίτυπα. Έτσι κι εγώ επισκέφτηκα το αγαπημένο μου εδώ και πολλά χρόνια  FLOU γιατί εκεί ξέρω ότι θα βρω ποιοτικά κομμάτια που ακολουθούν τη μόδα όμως έχουν λεπτομέρειες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από εκείνα που κυκλοφορούν στα πολυκαταστήματα.

Η άνοιξη ήρθε λοιπόν και έφερε μαζί της τα πουκάμισα, τα βολάν, τα φλοράρ , τις midi φούστες , υπενθυμίζοντάς μας ότι φέτος κυριαρχεί ο ρομαντισμός. Εγώ δημιούργησα δύο ανοιξιάτικα outfits βασισμένα σε basic κομμάτια της ελληνικής εταιρίας Vitsio που μπορεις να βρεις μαζί με πολλές άλλες αποκλειστικά στο FLOU. 

Untitled design-2

Untitled design-2 αντίγραφο

Outfit Details _

Untitled design-2 αντίγραφο 2

Untitled design-2 αντίγραφο 3

Outfit Details _ αντίγραφο

Είναι καλό κατά καιρούς να εμπλουτίζουμε την ντουλάπα μας με διαχροικά κομμάτια τα οποία θα μπορούμε πάντα α συνδυάζουμε με τα εκάστοτε trends.  Είναι ένας τροπος για να μην είσαι ποτέ out of fashion. Αυτό κάνω τα τελευταία χρόνια με τη συμβολή του FLOU το οποίο μπορείς να επισκεφθείς στην επόμενή σου βόλτα στα Χανιά ( ή όταν βρεθείς στα Χανιά ).

Τα λέμε σύντομα!

x Vallia

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s