Το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία σου

Έχεις διαβάσει τον τίτλο του άρθρου και το μυαλό σου έχει πάει αλλού, είμαι σίγουρη! Αλλού από αυτό που θα σου πω παρακάτω.  Το καλοκαίρι λοιπόν είναι η << καλύτερη >> εποχή του χρόνου από πολλές απόψεις. Παραλία, ήλιος , ξενύχτια , φίλες, φίλοι ( και όχι μόνο ) , ελεύθερος χρόνος , αποχή από μαθήματα και γενικά από υποχρεώσεις. Το περιμένουμε όλη την χρονιά πως και πως. Όταν επιτέλους έρθει και μπαίνεις στην καλοκαιρινή σου ρουτίνα συμβαίνει το εξής περίεργο … Στην αρχή υπάρχει ενθουσιασμός , περνάς τέλεια και χάνεις την αίσθηση του χρόνου ώσπου περνώντας οι μέρες φτάνεις σε ένα σημείο κορεσμού. Εκεί αρχίζεις και αναπωλείς και να αναζητάς την καθημερινότητά σου στη σχολή ( ή στο σχολείο αντίστοιχα ) . Σωστά ; Και σε σένα έχει συμβεί!  Φτάνει λοιπόν ο Σεπτέμβρης και συνειδητοποιείς ότι έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να διαχειριστείς και πραγματικά δεν μπορείς με τίποτα να παρακκίνησεις τον εαυτό σου να βγει από την απόλυτη χαλαρότητα που έχει συνηθίσει. Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι μία ανώμαλη προσγείωση.

Που θέλω να καταλήξω ; Πιστεύω ότι το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος να κάνεις έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και να θέσεις με καθαρό μυαλό τους στόχους της επόμενης. Δεν χρειάζεται να αφεθείς πλήρως , << σπαταλώντας >> 2 ( ή 3 ) μήνες από τη ζωή σου χωρίς να κάνεις τίποτα παραγωγικό. Χαλάρωσε , βγες , ξεκουράσου αλλά τώρα που έχεις τον χρόνο , φτιάξε ένα πλάνο για την χρονιά που έρχεται ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων τον Σεπτέμβρη και υποθηκεύσεις και την επόμενη χρονιά.

Καλό μας καλοκαίρι λοιπόν!

Α! Μην ξεχνάς ότι θα τα λέμε από το Vallia’s Diary καθέ Παρασκευή! ( ξέρω ότι σήμερα είναι Σάββατο χαχα! )

Vallia's Diary.png

Μέχρι την Παρασκευή, φιλιά!

Vallia.

Υ.Γ. : *Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο blog για να ενημερώνεσαι για κάθε καινούργιο άρθρο και like στο It’s my secret world . *

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s