Τα apps που δεν πρέπει να λείπουν από το κινητό σου!

Προσπάθησα να βρω ( και βρήκα ) κάποια apps που να μην είναι τόσο ευρέως διαδεδομένα , τουλάχιστον σε μένα δεν ήταν μέχρι χθες. Οπότε δεν θα σου μιλήσω για το taxibeat ( έχει μετονομαστεί πλέον ) , το e-food και το shazam που προφανώς και πρέπει να υπάρχουν στο κινητό σου.

Pocket 

Κάνεις scroll down στην αρχική σου , πέφτεις πάνω σε ένα ενδιαφέρον άρθρο , δεν έχεις χρόνο / όρεξη να το διαβάζεις τώρα , προχωράς παρακάτω και άντε να το ξαναβρείς! Με το pocket μπορείς να αποθηκεύεις αμέσως όλα τα άρθρα που σε ενδιαφέρουν ώστε να τα διαβάζεις όταν έχεις χρόνο ακόμα και αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο! Τέλειο ?

Genius Scan 

Πάλι κάποιος δεν ήρθε στο μάθημα και σου ζητάει να του στείλεις τις σημειώσεις σε φωτογραφία. Γεμίζει η μνήμη σου με άχρηστες φωτογραφίες που πρέπει να κάθεσαι να διαγράφεις και αν κάποια έχει βγει θολή πρέπει να την ξανατραβήξεις! Αν όμως έχεις το genius scan , τις σκανάρεις , αυτές μετατρέπονται σε pdf και με ένα ωραιότατο e-ail στέλνεις το αρχείο και ξεμπέρδεψες!

PhotoMath

Άλλη μια δύσκολη εξίσψση που δε λύνεται με τίποτα. Ψάχνεις σε βοηθήματα , λυσάρια , στο internet αλλά τίποτα! Με το photomath φωτογραφίζεις την εξίσωση και όχι απλά έχεις τη λύση αλλά και την επεξήγησή της. Τόσο εύκολα!

Waze 

Όταν οδηγείς , ακόμα και όταν είσαι πεζός , χρειάζεσαι ένα GPs . Δεν λέω καλό και το Google Maps και οι χάρτες του iPhone όμως το Wase σου δείχνει μέχρι και που υπάρχει αστυνομία για αλκοτέστ καθώς και τι τιμές έχει το ποιο κοντινό βενζινάδικο.

TvShow Time 

Κλασσικός Έλληνας φοιτητής κι εσύ έχεις χάσει την μπάλα με τις τόσες σειρές που βλέπεις. Ξυπνάς και κοιμάσαι με το ίδιο άγχος : σήμερα ή αύριο βγαίνει το καινούργιο επεισόδιο ? Το TvShow Time ήρθε για να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη και να σε ειδοποιεί για κάθε καινούργιο επεισόδιο των αγαπημένων σου σειρών.

 

x Vallia.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s