Τα Χριστούγεννα αλλάζουν όσο μεγαλώνεις…

Επιτέλους! Σε 10 μέρες έφτασαν …

Όπως καταλαβαίνεις είμαι κι εγώ από τους ανθρώπους που περιμένουν τα Χριστούγεννα πως και πως! Μέχρι πέρυσι μάλιστα , θα σου έλεγα με σιγουριά ότι είναι η αγαπημένη μου περίοδος του έτους.

Έχω καταλάβει ότι περνώντας τα χρόνια το <<πνεύμα των Χριστουγέννων>> χάνεται , ξεθωριάζει. Αυτή η μαγεία που υπήρχε , αυτό που ένιωθα όταν ήμουν πιο μικρή σχεδόν δεν το θυμάμαι! Παλιά, τα Χριτούγεννα τα περίμενες για να κλείσει το σχολείο , να πάρεις δώρα και να έχεις επιτέλους χρόνο για να χαζέψεις στην τηλεόραση κινούμενα σχέδια ή τις φοβερές χριστουγεννιάτικες παιδικές ταινίες. Καριοθραύστης ή Barbie και το Πνεύμα των Χριτουγέννων ?  Αυτό σε προβλημάτιζε … αναφέρομαι κυρίως στα κορίτσια αν και τα αγόρια για κάτι αντοίστιχο θα προβληματιζόταν.

Αργότερα ,τα Χριστούγεννα ήταν η ευκαιρία σου για να αναπληρώσεις τον χαμένο ύπνο και να κάνεις επανάληψη για να καλύψεις τα κενά σου σε σχολείο και φροντηστήριο.

Τώρα ?

Τώρα μάλλον συνειδητοποιείς ( έχεις συνειδητοποιήσει ή θα συνειδητοποιήσεις ) ότι αυτή η περίοδος είναι η ευκαιρία σου να περάσεις χρόνο με τους αγάπημένους σου ανθρώπους, που μάλλον πλέον δε βλέπεις και τόσο συχνά. Στον τόπο σου, που δε μπορεί! σου λείπει! Είναι η ευκαιρία σου να πάρεις μία ανάσα , να θέσεις τους νέους σου στόχους ή να εξετάσεις πόσο κοντά βρίσκεσαι σε αυτούς που ήδη έχεις θέσει. Δεν σε νοιάζουν πια τα δώρα κάτω από το δέντρο , αν θα έρθει ή δεν θα έρθει ο κόκκινος κυριούλης ή αν θα σου τύχει ή όχι το φλουρί.

Τα Χριστούγεννα είναι οι μέρες που μπορείς και πρέπει να <<νιώσεις>>… ευγνώμων για αυτά που έχεις και αισιόδοξος για αυτά που θα καταφέρεις να αποκτήσεις. Και δεν αναφέρομαι στα υλικά.

Τα λέμε πολύ πολύ σύντομα!

Μέχρι τότε μπορείς να κάνεις ένα  follow στο Ιnstagram εδώ  για να είσαι πάντα tuned!

x Vallia

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s