Πώς βρέθηκα στο Athens Fashion Week? (Ο,τι σκεφτείς , μπορείς να το καταφέρεις)

Σίγουρα τις τελευταίες μέρες αν με ακολουθείς στα social media θα είδες ότι πήγα στο Athens Exclusive Designers Fashion Week. Εγώ και άλλος τόσος κόσμος. Δεν θέλω να σου μιλήσω για το event σαν event. Θέλω να μοιραστω μαζί σου μία προσωπική μου ιστορία. Αυτό άλλωστε κάνω μέσα από αυτό εδώ το blog.

Πριν περίπου 3 χρόνια αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το ιστολόγιο αλλά δεν ήξερα ακριβώς τι πρέπει/τι θέλω να κάνω. Δεν είχα ανακαλύψει ακόμα πόσο πολύ μου αρέσει να γράφω και είχα περιοριστεί στο ότι »έπρεπε» να γίνω μία fashion blogger , να βγαίνω στους δρόμους και να φωτογραφίζομαι παντού , να φοράω μόνο ότι είναι τάση και αυτό να προσπαθώ να πουλήσω. Κάτι που δεν ήμουν , δεν είμαι και δεν θέλω να γίνω. Είχα σαν όνειρο να βρεθώ σε μία επίδειξη μόδας , να καθίσω κι εγώ στην πρώτη σειρά , να ζησω όλη αυτή την εμπειρία. Ήξερα βέβαια ότι αυτό δεν είναι εφικτό. Ούτε followers χιλιάδες είχα , ούτε επαγγελματικές φωτογραφίσεις όπως οι bloggers έκανα. Καμία επλίδα λοιπόν και σκέψου ότι τότε δεν είχε κορεστεί το θέμα με τις bloggers , instagramers και όλες αυτές και αυτούς σε -ers όπως σήμερα. Μάλιστα έχοντας ζήσει 18 χρόνια στην επαρχία δεν μπορούσα να φανταστώ κάποιον τρόπο να ικανοποιήσω αυτή μου την επιθυμία. Ήξερα ότι ο χώρος της μόδας είναι πολύ μικρός και κλειστός. Ο γνωστός , του γνωστού , ω γνωστός. Ξέρεις τώρα … το κλασσικό ελληνικό σύστημα. Δεν υπήρχε χώρος για μένα.

Ξεκινώντας την φοιτητική μου ζωή και παράλληλα το blog , είχα μεγάλη δίψα για μάθηση αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ανασφάλεια. << Τι θα πει ο κόσμος ? >> Βλέπεις η ζωή στην επαρχία σου καλλιεργεί αυτή την σκέψη. Παρ’όλα αυτά ήθελα πολύ να εξελίξω το blog μου για αυτό έγινα μέλος του εθελοντικού οργανισμού : AIESEC ( δες περισσότερα για αυτή μου την εμπειρία εδώ. ) όπου ασχολήθηκα με το marketing και το original αλλά και στην digital μορφή του.

Πήρα πολλές γνώσεις , έκανα πολλές γνωριμίες και το ένα έφερε το άλλο. Έγινα εθελόντρια σε πολλά events επιχειρηματικότητας και μη από τα οποία παρατηρούσα πράγματα και έπαιρνα γνώσεις χρήσιμες για το hobby αλλά και τις σπουδές μου.

Βρισκόμενη λοιπόν σε αυτή τη διαρκή κινητικότητα , αποφασίζω να πάρω και πιο εξειδικευμένες και πιστοποιημένες γνώσεις στον τομέα του blogging και γενικότερα του E-Business ξεκινώντας ένα minor στο Deree ( θα υπάρξει μελλοντικά άρθρο για αυτό καθώς αρκετοί με έχετε ρωτήσει ) . Έχοντας αποκτήσει πλέον την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στον επαγγελματικό τομέα , λαμβάνω ένα απρόσμενο μήνυμα στο LinkedIn (σ.σ το οποίο δημιούργησα όταν ήμουν στην AIESEC , διαφορετικά αμφιβάλλω αν θα είχα προφίλ εκεί ) από την producer της OC Fashion Week , για μια δουλειά ουσιαστικά 2 ημερών ως assistant της σχεδιάστριας Coral Castillo στην Athens Exclusive Designer Fashion Week αλλά καo μια προοπτική συνεχισης της συνεργασίας μαζί τους σε περίπτωση ικανοποιησης τους από τη δουλειά μου. Και κάπου εκεί χρειάστηκα κάποιες μέρες για να συνειδητοποιήσω αν όντως μου συνέβαινε αυτό …

 

45505035_371864806902636_691826472976908288_n

45585616_352247052216250_7165554455453106176_n

Σκοπός του άρθρου μου είναι να σου πω ότι οτιδήποτε και αν έχεις στο μυαλό σου , μπορείς να το καταφέρεις. Μην κάθεσαι να σκέφτεσαι πως , απλά σήκω και ξεκινά να κάνεις κάτι , ότι και αν είναι αυτό. Αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά , παρατηρείς τι γίνεται γύρω σου , θα φτάσεις σε αυτό που επιθυμείς. Θα σε βγάλει ο δρόμος αρκεί να μπεις σε αυτόν. Μην μένεις περιορισμένος στο σχολείο ή στην σχολή σου. Έχει περάσει αυτή η εποχή . Ψάξε και ανακάλυψε τα ενδιαφέροντα σου! Μόνο έτσι θα νιώσεις πραγματικά παραγωγικός σαν άνθρωπος.

Τα λέμε σύντομα! Μέχρι τότε , πολλά φιλιά!

Βάλλια.

Instagram Page : itsmysecretworld_blog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s