Η Cosmote μόλις έκανε μία από τις ωραιότερες marketing campaigns!

Τα τελευταία χρόνια οι επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες όλο και μειώνονται. Ζούμε στον κόσμο της διαφήμισης και συγκεκριμένα αυτόν της εύκολης και γρήγορης διαφήμισης. Influencers , Brand Ambassadors , Bloggers διαφημίζουν στα social προιόντα και υπηρεσίες που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ κι όμως αυτοί αποτελούν την εξέλιξη της κλασσικής διαφήμισης. 

Ευτυχώς κάποιες εταιρείες παραμένουν ευρημάτικες και συνεχίζουν να προτοτυπούν στον τομέα αυτό. Κάτι τέτοιο έκανε η Cosmote με τη δημιουργία της ταινίας Robogirl που έχει ανέβει στο κανάλι της εταιρείας στο Youtube!

Πρωταγωνίστρια της είναι μία νεαρή μαθήτρια με πάθος για τη ρομποτική! Μέσα από την εξέλιξη της ταινίας , ο θεατής θα βιώσει μαζί με την πρωταγωνίστρια τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα νεαρό κορίτσι στο σημερινό εκπαιδευτικό περιβάλλον. Από τη μία οι γονείς εστιάζουν στους υψηλούς βαθμούς θεωρώντας τους μοναδική πηγή αξιολόγησης των γνώσεων και των δυνατοτήτων της μικρής , αγνοώντας και υποβαθμίζοντας την ιδιαίτερη κλίση της στη ρομποτική. Από την άλλη, οι συμμαθητές της την αποδοκιμάζουν και την αποθαρρύνουν για την απόφασή της να συμμετάσχει σε μαθητικό διαγωνισμό ρομποτικής. Η κοπέλα με το θάρρος της και την πίστη στον εαυτό και την ομάδα της καταφέρνει τελικά να επιτύχει τον επιθυμητό στόχο αποδεικνύοντας ότι όταν έχεις κάτι στο μυαλό σου μπορείς να το καταφέρεις ανεξαρτήτα από το φύλο ή την ηλικία. 

Μία προσπάθει της Cosmote να γνωστοποιήσει στο κοινό ότι χρηματοδοτεί τους νεαρούς μαθητές που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς ρομποτικής , είναι η αφορμή να σκεφτούμε γιατί συνεχίζουμε να διατηρούμε προκαταλήψεις και στερεότυπα που δεν αρμόζουν στην εποχή που ζούμε.

Πιστεύω ότι αξίζει τον χρόνο σου αυτή η ταινία! 

Instagram page : itsmysecretworld_blog 

Facebook page : It’s my secret world

Περιμένω εντυπώσεις. Μέχρι τότε , φιλιά!

Βάλλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s